Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Alwin van den Berg

02-11-196019-02-2021
   Dit condoleanceregister is geopend voor medewerkers en oud-medewerkers van ENGIE Services Noord B.V. om hun medeleven aan de familie van Alwin van den Berg te betuigen.

   Alwin van den Berg is op 19 februari na een dappere strijd overleden. Hij heeft ruim 38 jaar voor ENGIE Services (en haar voorgangers) gewerkt en laatstelijk in de functie van magazijnmeester in Delfzijl. Hij is 60 jaar geworden. Hij droeg zijn ziekte heldhaftig en hij heeft de afgelopen jaren, op enkele uitzonderingen na, zijn werk nog dagelijks uitgevoerd.

   Het werk was een belangrijk deel van zijn leven en zijn identiteit. In de functie van magazijnmeester en ‘als man van de onderdelen’ beheerde hij het materiaal en gereedschap alsof dat van hemzelf was. Het vervaardigen en leveren van hogedrukslangen was een van zijn specialiteiten. Daarnaast was hij zeer ter zake kundig op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en scheepsmotoren. Hij was altijd voor klanten en collega’s beschikbaar voor ondersteuning, ook buiten de reguliere werktijden.

   Wij verliezen in Alwin een zeer bevlogen en graag geziene collega, die bekend stond om zijn wilskracht en doorzettingsvermogen. Zijn rustige en sociale karakter en betrokkenheid gaan wij ontzettend missen. Wij zijn hem zeer dankbaar voor wat hij voor ons bedrijf en onze medewerkers heeft betekend.