Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Alex de Blaey

04-10-194411-01-2022
   Ondanks zijn positieve instelling en enorme vechtlust heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Met veel verdriet geven wij jullie kennis van dat mijn lieve man, geweldige (schoon)vader en allerliefste opa aan zijn laatste reis is begonnen.

   Je was een rots in de branding
   En koerste recht door zee
   Trotseerde storm en golven
   Alleen... je had de wind niet mee

   Genodigden zijn uitgenodigd om samen met ons de afscheidsdienst van Alex bij te wonen op vrijdag 21 januari om 14.00 uur in Dorpshuis De Vroone, C.D. Vereeckestraat 74 in Kapelle. Na deze bijeenkomst zal Alex met ons gezin rond 14.45 uur vertrekken naar het crematorium te Goes.
   Voor genodigden is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en om samen te zijn.

   Er is helaas geen gelegenheid om ons persoonlijk te condoleren. Wij vinden het belangrijker dat jullie mama persoonlijk bezoeken en samen met haar herinneringen ophaalt. Daarnaast willen wij jullie vragen om herinneringen in woorden, foto's, filmpjes, quotes etc digitaal te plaatsen op deze online gedenkplaats: www.memori.nl/alex-de-blaey.
   Dan kunnen we deze later bundelen tot een mooi gedenkboek.

   Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen, vragen wij jullie om met maximaal 2 personen te komen, zodat alle genodigden de gelegenheid hebben om de dienst bij te wonen.
   Ben je verhinderd, laat het ons dan alsjeblieft op tijd weten.
   De bijeenkomst wordt opgenomen om later terug te kijken.

   Kom zoals je bent!

   Veel liefs,
   Namens Eva
   Sandra, Ivonne