Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Adriaan Schouten

06-03-195729-07-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Plots was het stil
    reactie 26   |   niet OK
    Beste Adriaan,
    Vele uren hebben we elkaar gesproken, gefilosofeerd over de dingen om ons heen, de politiek, het koningshuis, de natuur. Ook heb je mij veelvuldig geadviseerd, was je een luisterend oor, zowel voor mij als ook Annelies. Plotseling werd je ziek, ik heb je nog twee keer kort kunnen spreken in het ziekenhuis en vervolgens was het stil, letterlijk doodstil. Helaas wisten we te laat waarom het zo stil was, maar we horen je stem nog steeds, als we terugdenken. Vandaag op Allerzielen willen wij onze gedachten nogmaals delen. Rust zacht. Annelies en Ricardo

    Ricardo - Elst
    2 november 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve Ad,
    Wat een gemis dat je ons verlaten hebt, wat vreselijk om te horen. Dankjewel voor dat je geweest bent wie je bent, ik heb heel veel aan je gehad. Gecondoleerd aan de nabestaanden, heel veel sterkte toegewenst.
    Veel liefs, Jesse

    Jesse - Amsterdam
    6 september 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 24
    Jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Gasteren

    27 augustus 2023

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Adriaan,
    Ook ik werd overvallen na mijn vakantie met het vreselijk verdrietige bericht over jouw ziekte en overlijden. Wat een groot verlies voor iedereen om jou heen. Ik denk nog graag terug aan de fijne, oprechte en bovenal gezellige gesprekken die we voerden toen we nog bij KP werkten. Je bent een mooi mens en markant persoon die niemand snel zal vergeten. Het gaat je goed waar je ook bent! Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden bij het verwerken van dit grote verlies.

    Heel veel liefs, Maris

    Maris - Zeist
    17 augustus 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    Beste Ad,
    Tot mijn schrik hoor ik dat je in mijn vakantie bent overleden. Ik herinner me je als een bevlogen en warme man en ik had met alle liefde de uitvaart zelf voor je geregeld. Nog niet zo lang geleden spraken we met elkaar af voor een lunch en het was heel gezellig. Had ik toen geweten dat je zo ziek was... waarschijnlijk heb je het zelf niet geweten of willen weten. Ik heb een kaarsje voor je aangestoken en neem met warme gevoelens afscheid van je. Het ga je goed, tot ziens, Peter Bos

    Peter - Culemborg
    14 augustus 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 21
    Madelon

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Madelon - Nieuwegein

    11 augustus 2023

   • reactie 20
    Helma

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Helma - hoevelaken

    7 augustus 2023

   • reactie 19
    Anja

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Anja - Gerolstein Duitsland

    7 augustus 2023

   • Lieve buurman Ad
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve buurman Ad.

    Wat was je toch een lieve buurman. Onze kinderen waren dol op jou. Jij zorgden voor ons dat ons “thuis gevoel” meteen compleet was toen we naast jou kwamen wonen. Je stond altijd klaar met raad en daad of een luisterend oor. Een gezellig praatje sloeg je nooit af. Heel erg bedankt voor alles en voor onze laatste ontmoeting. Die was Sharon & mij erg dierbaar. Rust zacht lieve “buurman Ad”

    Erik, Sharon
    Emma & Thomas

    Erik - Beesd
    5 augustus 2023

    Deel deze pagina:

   • Gedeelde passie: Marienwaerdt
    reactie 17   |   niet OK

    Ik leerde Adriaan kennen doordat hij zich aansloot bij de vrijwillige rondleiders die rondleidingen verzorgden op de mooie Heerlijkheid Mariënwaerdt. Adriaan viel op door zijn welbespraaktheid en duidelijke mening. Hij had het hart op de tong. Al snel ging hij meer klusjes doen op het landgoed en voor de familie. Hij poetste het zilver, was huisbewaarder en tot mijn vreugde herkende ik zijn stem als voice-over in de tv-serie 'In het hart van het landgoed'. Ik ben verdrietig over zijn heengaan, en dankbaar voor de leuke herinneringen, mbt tot onze gedeelde passie: Mariënwaerdt. Adriaan, Vaya con Dios.


    Gert - Burgum
    2 augustus 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.