Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ab van der Veer

02-09-194613-02-2010
   Lieverd wij moesten jou laten gaan na 10 maanden knokken. Een operatie van 13 1/2 uur waarbij een nieuwe kaak werd gemaakt omdat er een kwaadaardige tumor was ontdekt en waarop wij onze hoop vestigden dat het weer goed zou komen, werd het begin van een weg die tot het einde vol pijn was.
   Verleden jaar september kreeg je pijn in je been en in december werd ons verteld dat je niet meer beter zou worden omdat er in de bekkenkom een tumor werd gevonden. Alleen pijnbestrijding zou nog voor een beetje leefbare tijd kunnen zorgen en palliatieve bestraling. Deze tijd heeft voor ons slechts, maar voor jou gelukkig, 2 maanden geduurd.
   Samen met oma, de kinderen en kleinkinderen namen wij afscheid van jou en tot het laatste moment hield jij de regie in handen.
   Het doet pijn maar met diep respect voor jou en voor de manier waarop jij de laatste maanden van jouw leven inhoud hebt gegeven doet ons beseffen dat het echt niet langer zo door kon gaan.
   Je blijft doorleven in ons hoofd en ons hart en als voorbeeld voor velen die jou gekend hebben.
   Ik hou van je.
   Henny

   Overige informatie
   Ab heeft 40 jaar bij de Haagse Politie gewerkt.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Verjaardag
    reactie 61   |   niet OK
    75 jaar zou je zijn geworden vandaag. Gedachten gaan alle kanten op, wat als wij nog samen waren, wat als wij nog alles konden delen, wat als wij samen konden houden van onze kinderen en kleinkinderen, wat als wij samen het verdriet zouden kunnen delen dat zou het toch een stukje milder maken.
    Maar zo werkt het nu eenmaal niet en moet ik het samen met de kinderen doen
    Zij zijn heel fijn tot steun en daar ben ik heel blij mee.
    Zo moest ik heel plotseling afscheid nemen van onze Basje en een zware operatie ondergaan
    Het gaat allemaal weer de goede kant op maar nu zonder hondjes voel je pas wat echt alleen zijn is. Herinneringen zijn mooi vooral als je ze kunt delen
    Geef je in gedachten een lieve kus en ik hou van je.

    Liefs Henny

    Henny - Lochem
    2 september 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 60
    Bert Huisman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bert - Voorburg

    25 april 2021

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 59   |   niet OK
    Weer een jaar voorbij, de tijd staat niet stil maar ik geloof dat er nog nooit zo,n beroerde tijd is geweest. Emotioneel best zwaar en afgelopen week moest ik ook afscheid nemen van onze Binky. Heel plotseling ging het heel snel en daar ben ik voor hem blij om. Ik hoop dat hij nu bij jou is, daar kan ik vrede mee hebben, hoewel ik erg verdrietig ben. Het laatste schakeltje naar jou toe moest ik nu ook loslaten. Gelukkig is Basje er nog en die vraagt veel aandacht. Ik troost me met het idee dat jullie over ons waken. Deze dag is in mijn herinnering gegrift en doet nog steeds pijn. Lieverd ik beloof jou dat ik over drie maanden de juiste beslissing zal nemen of ik de operatie zal laten doen anders ziet het er niet goed uit en speel ik eigenlijk met mijn leven en dat mag ook niet. In gedachten geef ik je een lieve kus en hou van je voor altijd.
    Henny

    Henny - Lochem
    13 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Jouw verjaardag
    reactie 58   |   niet OK
    Lieverd het was vandaag jouw verjaardag, een dag met mooie herinneringen maar die wij niet meer kunnen delen met jou. In gedachten ben jij er altijd bij en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk maar het lege gevoel blijft. Er zijn het afgelopen jaar veel dingen gebeurd en dan mis ik je het meest. De trouwdag van onze dochter, die ook dankzij het corona virus niet zo kon verlopen als zij het zich gewenst hadden. Het belangrijkste is dat zij het geluk weer heeft hervonden na zoveel jaren, met een fijne man aan haar zijde kan ze alles weer aan. Geloof me dat zijn best heftige dingen waar zij doorheen moet. Wij gaan hier door zonder jouw fysieke aanwezigheid maar in gedachten ben jij altijd er bij.
    Ik blijf van je houden tot in lengte van dagen en geef je een dikke knuffel.
    Henny

    Henny - Lochem
    2 september 2020

    Deel deze pagina:

   • Waar blijft de tijd
    reactie 57   |   niet OK
    Lieverd,
    Tien jaar verstreken maar in mijn gedachten is het of het gisteren was. Een film draait er af met mooie en verdrietige herinneringen en wat er ook nog is, het gemis dat niet over gaat. Ontroering als ik muziek hoor wat jij mooi vond en zo zijn er zoveel dingen die er dagelijks zijn en mij aan jou doen denken. Het gevoel dat jij als een beschermengel om ons heen bent doet goed. Alleen jou niet meer om advies kunnen vragen als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden valt zwaar, dan vraag ik aan de kinderen wat zij er van denken en dan kom ik er ook uit. Eigenlijk had ik jou nog veel jaren bij me willen hebben maar die wens zal nooit uitkomen.
    Lieve schat weet dat ik altijd van je blijf houden en geef je een dikke kus.
    Henny

    Henny - Lochem
    13 februari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 56   |   niet OK
    Weer een jaar voorbij het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat of zou het komen dat ik elke dag tijd over heb. Vandaag zou het jouw 73e verjaardag geweest zijn en dan gaan mijn herinneringen terug naar een huis vol met visite met gezellige mensen en ik
    s'-avonds moe van het geren en geregel. Maar ik stop nu met dromen het is niet anders. De kinderen vergeten jouw verjaardag nooit en daar ben ik blij mee. Wij kunnen je niet meer zien maar je zit voor altijd in onze harten en daarom heel dichtbij ons.
    Lieverd ik neem straks een bakkie "pleur", zoals jij het altijd noemde met wat lekkers erbij.
    In gedachten geef ik je een dikke kus en feliciteer ik mezelf met jouw dag dat jij 73 jaar geleden geboren werd.
    Ik hou van je schat
    Hen

    Henny - Lochem
    2 september 2019

    Deel deze pagina:

   • De tijd gaat snel
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve schat, negen jaar geleden maar het lijkt nog maar zo kort geleden dat jij voor altijd jouw ogen sloot. Ik mis je nog elke dag en vaak overvalt mij een gevoel van heimwee. Er zijn ook zoveel verdrietige maar zeker ook veel gelukkige periodes geweest. Met Patricia is het de onderzoeken die ze moet ondergaan en best spannend of er verder niets uitkomt. Gelukkig is Edwin er voor haar en dat geeft mij rust. Sharona doet morgen rijexamen en ik weet zeker dat er een paar engeltjes bij haar zijn. Wat zou jij trots op haar zijn geweest. Verder gaat het goed met de kinderen en kleinkinderen. Sharona heeft het goed met Michael en Mitchel en Anna hebben nu een eigen flatje, de tijd staat niet stil. Dennis en Jorge hebben het druk met hun werk en dat gaat ook goed. Ik heb het soms moeilijk met het gemis van Oma je kan je verhaal niet meer kwijt en dat is beroerd.
    Lieverd mijn gedachten zijn elke dag bij jou en ik blijf altijd van je houden en geef je een dikke ????❤
    Jouw Henny

    Henny - Lochem
    12 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Weer een dag die je nooit meer vieren kan.
    reactie 54   |   niet OK
    2 september, jouw verjaardag wat nog steeds een dag is waar ik altijd tegen op zie. Zo jammer dat wij samen niet meer kunnen genieten van alle mooie dingen die er toch nog steeds zijn. Het is waar dat verdriet door de jaren heen minder wordt maar het gemis is alleen maar meer geworden.
    Vooral de kleine dingen die je niet meer kunt delen, en ook niet met de kinderen wil delen, omdat je niet tot last wil zijn en zij het ook te druk hebben om naar mijn niet belangrijke onbenulligheden te luisteren want het zijn vaak alleen maar de kleine dingen die je zo meemaakt. Lieve schat ik maak er maar een goede dag van, misschien denken de kinderen ook wel aan jou vandaag want zij missen jou ook nog steeds.
    In gedachten bij jou en een hele lieve kus omdat je toch jarig bent.
    Hou van je.

    Henny

    H.A. - Lochem
    1 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Het gemis is er nog elke dag
    reactie 53   |   niet OK
    Lieverd, 8 jaar geleden sloot jij voor altijd jouw ogen, als de dag van gisteren staat dit in mijn herinnering gegrift. Het jaar wat achter ons ligt is moeilijk geweest, op 2 november moesten wij afscheid nemen van jouw moeder en op 16 december is mijn moeder ook van ons heengegaan. Een verdrietige tijd waar wij doorheen moeten maar wat ook wel weer zal lukken. Met de kinderen en kleinkinderen gaat het gelukkig goed en dat zijn dan weer dingen waardoor de zon weer gaat schijnen. Onze dochter heeft eindelijk het geluk gevonden en ik hoop, en weet dat jij net zoals ik, haar alle geluk van de wereld toewens.
    Jammer dat wij dit samen en ook met onze moeders niet meer kunnen delen en dat doet pijn.
    Weet dat ik altijd van je blijf houden lieverd.

    Henny - Lochem
    12 februari 2018

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 52   |   niet OK
    Lieverd het is jouw verjaardag vandaag, een dag waar ik altijd met heimwee aan terug denk. De gezellige avonden met familie en vrienden altijd fijn om bij stil te staan. Nog steeds is het gemis er vooral als ik soms steun nodig heb, zeker in de moeilijke tijd waar ik nu door ga. Ik hou van je en in gedachten ben je dicht bij me en geef je een dikke kus.

    Henny - Lochem
    2 september 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.