Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Aart Kok

28-07-196103-04-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
    reactie 86   |   niet OK
    Beste Aart,
    Het is bijna twee jaar geleden sinds je er niet bent. Het woord dat constant door mij heen gaat is 'respect'. Je was iemand die op elk moment voor zijn familie klaarstond en voor ze vocht. Dag na dag. Je gaf nooit op. Ik heb zo ontzettend veel respect voor jou. Het zit in de familie, Aart. Ik hoorde laatst jouw dochter praten, en hoorde jouw woorden, door haar heen. Zij komt er wel, Aart. Dat weet ik zeker.

    Heel veel sterkte toegewenst aan de familie in deze moeilijke tijd.

    Job - Veenendaal
    1 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 85   |   niet OK
    Beste familie Kok,

    Aart zijn plotseling overlijden heeft ons erg geraakt en we kunnen het nog moeilijk geloven. Wij herinneren hem als een baken van wijsheid en een man die de media in het algemeen, waaronder ons platform, een warm hart toedroeg.

    Gecondoleerd en wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

    Regi Blinker, Soufian Asafiati, en team Life After Football

    Soufian - Amsterdam
    18 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Let's play darts
    reactie 84   |   niet OK

    Hi Aart,

    We zijn vorige week naar de tweede verhuisd. Het dartbord hangt er nu wat eenzaam bij in de lege kamer naast jouw lege bureau .

    Ik realiseerde me tijdens het verhuizen pas dat jij de liefde voor deze kantoorontspanning hebt veroorzaakt hier met het VivaKi teamuitje, dat je een paar jaar geleden had georganiseerd.

    Je kwam vaak even binnen om ons te laten zien hoe het spelletje gespeeld moest worden. Met wisselend succes als ik eerlijk ben. Zo moet ik altijd direct aan je denken als ikzelf, of iemand anders, twee of meer pijlen in de 7 gooit. Een 'Kokkie' in ons dartjargon. Uiteraard richten wij in zo'n geval altijd op de 19 er naast, maar jij richtte altijd toevallig op de 7. Dan kon je daarna namelijk makkelijker op een 'Shanghai' (120) finish uit komen bijvoorbeeld, zei je zelf.

    De Hazes poster hangt nog steeds tegenover het dartbord. Die had je ons cadeau gegeven toen we nog in de ruimte zaten waar nu jouw bureau staat. Net als de Andre Hazes imitator op een van jouw vele succesvolle feestjes: het apres-ski feest van VivaKi. Dit was een cadeau voor onze hele afdeling, maar eigenlijk was ik de enige die van zijn muziek hield en het (tot ergernis van de afdeling) altijd draaide. Nogmaals bedankt.

    Afgelopen zaterdag heb ik met grote bewondering gekeken naar hoe je dochter jouw uitvaartdienst deed. Aardje naar haar vaartje is het gezegde geloof ik. 'I'm sexy and I know it' was een van de nummers die voorbij kwamen. Het nummer dat ik heb gekozen voor je digitale gedenkplaats zou hier goed bij passen. Jammer dat we het nooit hebben gedraaid na een van je winstpartijen, daarom nu de drie uur durende versie.

    Bedankt Aart.

    Joël

    Joël - Amstelveen
    12 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 83   |   niet OK
    Wat Aart er niet meer. Ondanks dat ik al jaren niet meer werk. Spelen altijd een aantal media mens door je hoofd. Ik maakte de start met Aart in de periode van Zilverkruis en daarna bij diverse media rollen. Maar Aat was slim,zakenlijk en dacht aan zijn klanten. Ik als commerciele kranten man moest ik wel eens wat centen inleveren maar je kreeg altijd de kans bij hem. Jammer weereen ikoon naar de hemel, maar daar gaat hij zeker door. Ik wens de achterblijvers veel sterkte toe en het zal stil zijn zonder Aart.

    Willem - Hoorn
    11 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 82   |   niet OK
    Wij herinneren Aart en ook van wijlen Anja, als een top duo, die vooral klaar stonden voor mijn (schoon)moeder, toen zij dat nodig had, toen zij haar man verloor. Kanjers.
    Wij willen Shira heel veel sterkte wensen met het verlies van haar vader.
    Richard en Sabrina van't Land

    Richard en Sabrina - Vinkeveen
    8 april 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 81
    Jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Oegstgeest

    8 april 2017

   • Laatste dagen
    reactie 80   |   niet OK
    Ach, dat is nog eens een onverwachts lief berichtje! Morgen hebben wij de definitieve uitslag. Ik zal je dan laten weten wat de doktoren aan mij verteld hebben. Er zal ook gelijk wel een behandelingsplan volgen. Dan kan ik gaan werken naar de dingen die ik echt leuk heb gevonden: samen met jou en Bezem lopen kloten op het voetbalveld. Echt om iets naar uit te kijken. Groetjes van Aart.

    Het is K met uitzaaien naar de klieren. Ben direct in fase 4 beland. Kortom ongeneselijk ziek. Aankomende woensdag behandelingsplan voor levens verlening. Ik bel jou nog wel. Wil nu even niemand horen. Groetjes van Aart

    Hey Aart
    Ik weet dat jij met rust gelaten wil worden. Toch wil ik jou laten weten dat er geen dag voorbij gaat zonder dat ik aan jou moet denken.
    In de korte periode dat ik je nu ken heb jij indruk gemaakt met jouw humor maar ook jouw originele kijk op de wereld. Ook het goochelen met woorden en uitdrukkingen vond ik heerlijk.
    Het doet verschrikkelijk pijn dat dit nu juist jou moet overkomen. Wij kunnen wel zeggen dat wij meeleven maar de ellende waar jij nu doorheen moet is voor ons niet voorstelbaar. Als er een god is bid ik dat hij nog een keer een wonder uit de kast trekt om jou te genezen.
    Sterkte in deze verschrikkelijke strijd en ik hoop dat jij nog ergens de kracht weet te vinden om hier mee te leven.

    Aart schrijft
    Het grote genoegen was niet wederzijds....maar dat genoegen is er voor mij
    In toekomst ook. Ik heb vanavond uitvoerig gesproken met Bezem. Hij zal jou bijpraten onder de voorwaardelijkheid dat je hier in het ziekenhuis gezellig een kopje koffie mee komt drinken. Zoals ik die maandagochtend naar Nieuwegein kwam. Gelijke DNA kom je namelijk niet veel tegen.
    Lieve groet uit Utrecht!

    Aart......tot op het laatst herkenbaar
    RIP lieve vriend    Ruud - Montfoort
    8 april 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 79
    Ruud

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ruud - Montfoort

    8 april 2017

   • Grote vriend wat flik je me nou
    reactie 78   |   niet OK
    Aart met pijn in mn hart typ ik dit bericht.
    Ook al was ons contact niet meer zo intens als in onze Fun party's tijd, moest ik nog heel vaak aan je denken. Wat hebben we samen toch mooie avonturen beleeft. Tweemaal per jaar organiseerde we de Disco Classics in de Groenoordhallen, het Hollandse sterrenfeest en niet te vergeten het grootste discofeest van van Europa Glowball. ik bewaar daar mooie herinneringen aan. ik heb een heleboel vrienden uit die tijd gesproken en we hebben afgesproken dat we binnenkort bij elkaar komen om de mooie herinneringen die we aan die tijd, maar vooral aan jou hebben, weer met elkaar te delen. Ondanks dat ik al heel wat jaren ben gestopt met roken zullen we met elkaar de bekende sigaar roken, die ene die jij altijd bewaarde voor de speciale momenten.
    Aart ik zal je nooit vergeten vriend. Rust zacht
    Shira je had een fantastische vader en ik wens je heel veel sterkte toe.

    Richard Neuteboom    .

    Richard - Hoogmade
    8 april 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 77
    Martine

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Martine - Haarlem

    7 april 2017

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.